Zeilmakerij Waterland | Herenweg 21 | 3625 AA Breukelenveen | Tel. 035-5825651 | Fax: 035 -582 6003 | E-mail: zeilmakerijwaterland@hetnet.nl

Voor een kwalitatief hoogwaardige kap moet u bij de zeilmaker specialist zijn!

Zeilmaker omgeving Breukelen, Maarssen, Vinkeveen, Hilversum, Utrecht en Loosdrecht

Zeilmakerij Waterland is een bedrijf met bijna 35 jaar vakmanschap in de watersport. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van technisch en kwalitatief hoogwaardige kap. Als zeilmaker kunt u bij ons terecht voor bootkappen, sprayhoods, bootkleding, Bootkussens, Zomer en Winterkleden, hoezen en kappen. Eigenlijk alles wat met zeilen en doeken voor uw boot te maken heeft kunnen wij voor u maken!

Wat dacht u van bijvoorbeeld een nieuwe kap voor op uw boot? U heeft bij ons de keuze uit diversen materialen, zoals aluminium en roestvrijstaal. U heeft natuurlijk ook de keuze uit diversen doeksoorten en kleuren. Als zeilmaker werken veel in opdracht voor o.a. Roomburghwatersport, BNS watersport, Weco, Prins watersport, Wiegmans en Pliever watersport.

Als zeilmaker zijn we gevestigd in Breukelenveen van waaruit wij voor veel klanten werken uit  Breukelen, Maarssen, Vinkeveen, Hilversum, Utrecht en Loosdrecht. De producten die wij als zeilmaker afleveren zijn bestand en beschermd tegen alle soorten weersinvloeden van buitenaf. Zeilmakerij Waterland is een bedrijf met passie voor zijn vak, met veel gedrevenheid zullen wij dan ook voor u de producten maken. Uiteraard zijn wij als zeilmakerij gevestigd aan het water, en zijn wij ook zeer goed bereikbaar met een boot.

Zeilmaker Waterland als je voor vakwerk kiest !

Wenst u meer informatie te ontvangen over Zeilmaker Waterland, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer (*)
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring