Zeilmakerij Waterland | Herenweg 21 | 3625 AA Breukelenveen | Tel. 035-5825651 | Fax: 035 -582 6003 | E-mail: zeilmakerijwaterland@hetnet.nl

Zeilmakerij Waterland voor kwaliteit aan de Loosdrechtse plassen

Zeilmakerij omgeving Breukelen, Maarssen, Vinkeveen, Hilversum, Utrecht en Loosdrecht

Zeilmakerij Waterland heeft haar sporen verdient in de zeilmakerij door ruim 35 jaar lang uitsluitend top kwaliteit producten af te leveren. Zeilmakerij Waterland is gespecialiseerd in het maken van o.a. Bootkussens, bootbekleding, sprayhoods, buiskappen, cabrioletkappen, dekzeilen, bootkappen, zonnekappen, zomer en winterkleden en hoezen.

Zeilmakerij Waterland maaakt al vanaf 1976 hoogwaardige bootkappen. Voor deze bootkappen kunt u bij onze zeilmakerij kiezen in kleuren, materialen en doeksoorten. Een nieuwe bootkap gemaakt door Zeilmakerij Waterland zal uw boot weer als nieuw doen lijken en de boot tevens weer jaren beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf! 

Als zeilmakerij volstaan wij al meer dan 35 jaar ons vak. Naast de nieuwbouw van bootbekleding en kappen kunt u natuurlijk ook bij onze zeilmaker tercht voor onderhoud en reparatie van kappen, bootbekleding, bootkappen etc. De werkplaats van Zeilmakerij Waterland is gevestigd in Breukelenveen. Vanuit deze werkplaats werken wij voor veel bedrijven en particulieren in de omgeving van Breukelen, Loosdrecht, Hilversum, Utrecht, Vinkeveen en Maarssen! Onze zeilmakerij ligt aan het water en is dan ook makkelijk vanaf het water te bereiken!

Zeilmakerij nodig voor topkwaliteit? Bel. 035-5825651

Wenst u meer informatie over onze zeilmakerij te ontvangen, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer (*)
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring